10 tips inför köksrenovering

10 tips när inför mitt besök vid köksrenovering

Här är några frågor som ni bör fundera på när ni planerar att starta en köksrenovering. Så att ni vet på ett ungefär hur ni vill ha det innan vi startar. Frågorna är till för att ni lättare ska behålla nuvarande kökets fördelar och förbättra det som saknas i nuvarande kök när jag börjar renoverar köket.

  1. Arbetsytor - Brukar ni vara många som lagar mat tillsammans? Tänk på att det ska finnas arbetsytor att arbeta på. 
  2. Förvaring - Vilken typ av förvaring använder ni i köket mest och vilken saknar ni? Behöver ni mycket frys? Stort kylskåp? Vinkyl?
  3. Eluttag i köket- Hur använder du köket idag och hur vill du använda det? Var brukar du använda hushållsmaskinerna? Brukar du använda datorn i köket, så kan det vara bra att fundera på eluttag och plats för tex dator så att det är lätt att ställa undan.
  4. Antal plattor på spisen -Lagar du ofta mat som kräver många plattor- då kan det vara bra med fler plattor?
  5. Kökets storlek - Vill du ha ett större kök? Finns det någon yta som går att utöka vid renoveringen?
  6. Vilken typ av kök - Vill du ha ett mer effektivt kök, dvs vill du få bättre med förvaring osv eller är det viktigare att du tycker att det ser “rätt ut för dig”?
  7. Nackdelarna med nuvarande kök - Är det något som ni saknar med dagens kök, tex en extra vattenho, diskmaskin eller mer sittyta? Skriv ned en lista med nackdelarna med dagens kök
  8. Fördelarna med nuvarande kök - Är det något du gillar med dagens kök? Skriv ned en lista med fördelar med dagens kök. Tänk på att en fördel kan vara alltifrån fiffig förvaring, att diskbänken är under fönstret till en smart placering av ett eluttag.
  9. Ljuset i köket -Vill ni få det ljusare, mörkare eller är det bra som det är? Materialval och möblering påverkar hur ljust rummet blir.
  10. Sittplatser i köket -  Vill du kunna duka upp för 10 personer eller räcker det med 4 personer? Vill du kunna duka upp för många, men det gör inget om du får möblera om vid de tillfällena? 

Jag hjälper att anpassa köksrenoveringen så att ni får det kök som ni önskar.

Tveka inte att kontakta mig för att frågor eller för att få offert. 

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 073-085 78 31.

Kontakta oss för offert

Förnamn
Efternamn
Sending